سایت_های-پروازی-پاراگلایدر

سایت‌های پروازی پاراگلایدر

در ابتدای مقاله آشنایی با سایت‌های پروازی پاراگلایدر باید بگوییم اگر در خلال وبگردی­هایتان، خود را حال مطالعه­‌ی این مطلب یافتید، تنها یک دلیل دارد: شما شیفته­‌ی پرواز هستید، به پرواز فکر می­کنید یا اینکه قصد پریدن دارید. پرواز از جمله موضوعات جذاب و فوق­العاده­ ای­ست که از کودکی در رویاها و خیال­پردازی­‌های ما نقش پررنگی داشته است.

امروزه بر خلاف گذشته دستیابی به این رویا امری محال و خارج از دسترس نیست. پیشرفت و توسعه­‌ی ابزار و ادوات لازم برای پریدن این امکان را برای همگان فراهم نموده تا بتوانند این رؤیای دیرین را به تجربه­ای دلنشین تبدیل کنند. حتما در تصاویر مستند و در رسانه‌­های دیداری، افرادی را در حال پریدن با این ابزارها دیده­‌اید، پرنده­‌های وینگ­سوت که از ارتفاع می­پرند، پرواز با کایت, معلق ماندن در آسمان با بالن و بوسه بر آسمان با پاراگلایدر.

 

در ادامه معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر همین­طور که پیش از این اشاره شد، یکی از ابزارهای پرواز برای انسان‌­ها، پاراگلایدر «Paraglider» است. این کلمه­ از دو واژه‌­ی پارا (para) به معنی چتر و گلایدر (glider) به معنی سُرخوردن تشکیل شده است که علامت اختصاری آن PG  می­باشد.

پریدن با پاراگلایدر بسته به علاقه و توانمندی شما، به رشته­‌هایی همچون فرود دقت، کوهنوردی و پرواز ، مسافت و آکروباتیک تقسیم‌­بندی می­شود. هر یک از این رشته‌­ها که طرفداران مخصوص خود را دارند، تجربه­‌ی بی­نظیری را برای مخاطب خود به ارمغان می­‌آورند.

روشهای-پریدن-با-پاراگلایدر

روشهای پریدن با پاراگلایدر

قبل از معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر باید بدانید که دو روش برای پریدن با پاراگلایدر وجود دارد، محیط مناسب برای پرواز با آن نیز متفاوت است. در روش اول شما به آرامی بر خلاف جهت وزش باد از شیبی ملایم سرمی­خورید یا مقابل باد شدید می­ایستید. این روش در ارتفاعات مورد استفاده قرار می­گیرد. اما در روش دوم به وسیله­‌ی یک کِشنده با سرعت مناسب، شما به پرواز در­می‌­آیید.

در مطلب پیش رو برآنیم تا زمینۀ آشنایی شما با سایت­های پروازی­ را فراهم سازیم که علاوه بر آموزش تئوریک پرواز با پاراگلایدر، تجربه­ی پرواز با این بال­های گشوده را نیز برای شما مهیا می­گرداند.

معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر در ایران

۱- سایت فلای لند رامیان

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-فلای-لند-رامیان

اگر می­خواهید علاوه بر پرواز، از طبیعت بی­نظیر و مسحور کننده در دل رشته کوه البرز و جنگل سرسبز گلستان لذت ببرید، فلای لند رامیان انتخاب هوشمندانه­‌ای خواهد بود. مسیر دسترسی به این سایت که امتیاز خوبی در میان کاربران فضای مجازی کسب نموده است از شهر رامیان در استان گلستان می­گذرد. شما در مسیر رسیدن به این سایت زیبا میتوانید از چشمه گل،  بزرگ­ترین چشمۀ آب سرد ایران هم دیدن کنید.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل‌ ­مپ کلیک کنید.

۲- سایت همت تهران

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-همت-تهران

در ادامه معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر از جمله معروف‌ترین و با قدمت‌­ترین سایت­‌های پرواز در ایران و تهران می­‌توان به سایت همت اشاره کرد. این سایت با فراهم کردن امکانات رفاهی مناسب و قیمت منطقی به یکی از پرطرفدارترین سایت‌های پایتخت تبدیل شده است. برای رسیدن به این سایت، مسیر خود را از بزرگراه شهید همت غرب تا میدان دانش ادامه می­‌دهید. اگرچه محل تیک‌­آف سایت همت، قلۀ روبه‌­روی آن است، اما با وجود ترنسفر­هایی که انتظار شما را می­‌کشند، راه دشواری برای رسیدن به آن مکان در پیش نخواهید داشت.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل ­‌مپ کلیک کنید.

 

۳- سایت شهران

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-شهران

سایت شهران یا جنت‌­آباد که جدیدا با نام شهید ناظری از آن یاد می­شود یکی دیگر از سایت­‌های پرطرفدار تهران است که برای پرواز از کوه‌­های کوهسار بهره می‌­برد. در هنگام پرواز در این سایت شما می­توانید منطقۀ گردشگری کوهسار را زیر پای خود ببینید و لذت ببرید. برای دسترسی به این سایت نیز باید مسیر حصارک و بولوار جنت­‌آباد را در پیش بگیرید

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل­‌ مپ کلیک کنید.

 

۴- سایت آذرخشِ داراب

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-آذرخش-داراب

در ادامه معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر باید اشاره نمود که این سایت یکی از برترین سایت­‌های پروازی استان فارس است که امکان پرواز برای گردشگران و نیز شیرازی­‌های عزیز را فراهم می‌­آورد. اگر می­خواهید از این سایت جذاب،­ زمین را به نظاره بنشینید، باید از شهر داراب به سمت آب­‌جهان حرکت کنید. ( در گوگل مپ با عنوان آب جوان ذکر شده است. )

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل­ مپ کلیک کنید.

 

۵- سایت گنو بندرعباس

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-گنو-بندعباس

اگر شما برای دیدن خلیج فارس به جنوب کشور سفر کرده‌­اید. حتما یکی از مقاصد گردشگری شما آبگرم گنو خواهد بود. اما تنها جاذبۀ گردشگری گنو، آبگرم آن نیست. سایت پاراگلایدر گنو این فرصت را برای شما فراهم میکند تا تجربۀ یک پرواز دلچسب را داشته باشید و قطعا یکی از بهترین سایت‌های پروازی پاراگلایدر ایران می‌باشد.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل­ مپ کلیک کنید.

 

۶- سایت توچال

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-توچال

وقتی اسم توچال به گوش می­رسد، همه به یاد اسکی و تله کابین و تفریحات هیجان‌­انگیز می­‌افتند. اما اگر شما پرندۀ پاراگلایدر باشید، علاوه بر این تفریحات، می‌­توانید برای پرواز از این سایت بسیار زیبا استفاده کنید.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل­ مپ کلیک کنید.

۷- سایت آب سرد دماوند

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-آبسرد-دماوند

یکی دیگر از سایت‌های پروازی پاراگلایدر در ایران ، سایت چنار شرق یا آبسرد دماوند است. این سایت برای خلبانان پاراگلایدر می‌­تواند هم فال و تماشا باشد. چرا که در مسیر دریاچۀ تار و هویر قرار گرفته است. فقط به یاد داشته باشید اگر قصد پرواز از این سایت را دارید، زمستان را فراموش کنید. چرا که با بارش برف و یخبندان، مسیرهای دسترسی به این سایت بسته خواهد بود.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل­ مپ کلیک کنید.

۸- سایت دریاچه ولشت کلاردشت

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-دریاچه-ولشت-کلاردشت

در کلاردشت شما می‌­توانید با اتومبیل خود به این سایت برسید و از زیبایی­های طبیعت، لذت مضاعف ببرید. اگر قصد دارید در کلاردشت خلبانی کنید و همزمان از پیاده‌­روی در طبیعت لذت می­برید ما سایت گرک را نیز به شما پیشنهاد می­کنیم.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل ­مپ کلیک کنید.

۹- سایت درازنو

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-درازنو

اگر می­خواهد نقطۀ تلاقی دریا، جنگل و کوه را برای پرواز بیابید و جنگل ابر را نیز چاشنی سفر خود کنید، درازنو در استان گلستان مقصد شما خواهد بود.

برای رسیدن به درازنو از مسیر کردکوی به سمت کوه می­رویم تا به روستای درازنو برسیم. به شما قول می­دهیم این سفر را هرگز از یاد نخواهید برد.

ناگفته نماند که این سایت، مرتفع­ترین سایت پروازی خاورمیانه است.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل­ مپ کلیک کنید.

 

۱۰- سایت دررود

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-درود-نیشابور

دررود یکی از شهر­های ییلاقی نیشابور است. این سایت مورد استقبال پرنده­‌های خراسانی و مشهدی قرار گرفته است و در رشته­‌ کوه بینالود قرار دارد. برای رسیدن به این سایت شما از مشهد به سمت نیشابور وارد جاده دررود می­شوید.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل ­مپ کلیک کنید.

 

۱۱- سایت روستای مهدیرجه

سایت‌های پروازی پاراگلایدر-سایت-روستای-مهدیرجه

در انتهای معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر روستای زیبای مهدیرجه یکی دیگر از مقاصد پروازی خلبانان پاراگلایدر است. جادۀ این روستای زیبا در میانۀ راه بهشهر به سمت گلوگاه است. پس از رسیدن به مهدیرجه، مسیر خود را به سمت کوه ادامه می­دهیم تا به سایت مهدیرجه برسیم.

برای دیدن مسیر دسترسی در گوگل ­مپ کلیک کنید.

 

سخن پایانی این­که ما در مقاله  معرفی سایت‌های پروازی پاراگلایدر فقط تعدادی از سایت‌­های پروازی پاراگلایدر را به شما معرفی کردیم. اما ایران عزیز، با طبیعت چهارفصل و بسترهای مناسب،­ امکان پرواز را در گوشه­گوشۀ خود برای عاشقان پرواز فراهم آورده است. در این میان می­‌توان به سایت­‌های عظیمیه و سویا در کرج، سایت­‌های کیش و قشم، سایت­‌های تنکابن و سواحل دریای خزر و …. اشاره نمود.

امیدواریم با دلی خوش، به تک تک این سایت­‌های زیبا سر بزنید و از پرواز بر فراز ایران زیبا لذت ببرید.

همچنین به شما پیشنهاد میکنیم که اگر در مورد ورزش پاراگلایدر اطلاعاتی ندارید مقاله آشنایی با پاراگلایدر را مطالعه نمایید.

پیمایش به بالا